Скільки днів потрібно працювати, щоб купити новий iPhone Xs (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки днів потрібно працювати, щоб купити новий iPhone Xs (інфографіка)

Особисті фінанси
4875
У вересні світу представили нові моделі телефонів від Apple. Аналітики Picodi.com вирішили цілком серйозно дослідити, скільки днів потрібно працювати, щоб купити заповітну новинку iPhone Xs в Україні та деяких інших країнах світу.
Даними дослідження Picodi поділилися і з Finance.ua.
Зазначимо, статистика заснована на офіційних даних про середньостатистичну заробітну плату в кожній країні, а також на офіційних цінах на смартфони iPhone Xs з пам’яттю 64 Гб.
Можна було б сміливо припустити, що найбільш адекватне співвідношення ціни і зарплати спостерігається в США, адже цінова політика формується передусім у цій країні і для жителів цієї країни. Проте, найпростіше буде купити новинку від Apple жителям найрозвиненіших країн Європи і ОАЕ.
Так, щоб придбати новий айфон Xs в Швейцарії, потрібно відпрацювати 5,1 дня, в Люксембурзі – неповні 7 днів, а в Норвегії і Данії – 7 з «хвостиком». В топі опинилися і Арабські Емірати: грошей, зароблених за 7,6 дня, цілком вистачить на смартфон останнього покоління. У самих Сполучених Штатах потрібно тяжко працювати 8,4 дня – і гаджет ваш!
Більшість країн єврозони опинилися в середині нашого рейтингу. В Австрії, Німеччині, Фінляндії та Франції потрібно працювати близько 10,5 днів, в Греції і Португалії – близько 27.
Беручи до уваги середньостатистичні зарплати по країні, українцям потрібно 136 повних робочих днів, щоб заробити на новинку. За умови, що не треба витрачатися на одяг, харчування, ЖКГ та інші «дрібниці» життя.
Цікаво, що нашим сусідам в Польщі і Угорщині потрібно лише 32 і 38 днів відповідно, щоб накопичити на айфон в офіційних еплсторах. У Росії на це піде 48 днів.
Скільки днів потрібно працювати, щоб купити новий iPhone Xs (інфографіка)
Якщо ви мрієте про iPhone Xs, або про інший телефон, але бракує коштів – зручний сервіс від Finance.ua за лічені хвилини допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо оптимальні варіанти:

Підібрати кредит. Потрібен новий телефон 📲

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас