50 000 гривень вкладникам від Finance.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

50 000 гривень вкладникам від Finance.ua

Кредит&Депозит
753
До новорічних свят ще далеко, але Finance.ua вже підготував подарунки. 14 щасливчиків, які оформлять депозит цієї осені, зможуть виграти до 20 000 грн.
Подарунок за депозит — це щось новеньке. У банків що, мало клієнтів?
Справді, депозити зараз надзвичайно популярні — більшість українців воліє зберігати вільні кошти на банківському депозиті. До того ж з акцією Бонус до депозитів вкладники банків-партнерів вже заробляють більше, отримуючи додаткові 1,5-2% річних до базової ставки. Однак під матрацами українців все ще зберігаються значні суми готівки. Вони б стали в пригоді банкам, які відходять від кризи і починають кредитувати бізнес і громадян.
Finance.ua зацікавлений у розвитку банківських послуг, як і в тому, щоб допомогти українцям стати багатшими. Наша нова акція «Розіграш від ТОП банків» вигідна для всіх: вкладники отримають грошові призи, а банки — нових клієнтів.
Можна докладніше про призи?
Переможці акції «Розіграш від ТОП банків» розділять між собою призовий фонд у розмірі 50 000 грн. Головний приз — майже половина загальної суми — 20 000 грн. Три учасники отримають по 5 000 грн, а ще 10-по 1 500 грн.
Розіграш відбудеться у другій половині грудня. У цей період навіть мінімальний приз буде доречним, враховуючи витрати перед новорічними святами.
Збільшити свої шанси на виграш цілком реально. Для цього варто оформити не один, а кілька вкладів. Відкривати депозитні рахунки можна в різних валютах і різних банках — але тільки в тих, які беруть участь в акції.
Як дізнатися, які банки беруть участь у розіграші?
Актуальний список банків можна знайти за посиланням. Наразі в акції «Розіграш від ТОП банків» беруть участь 7 фінустанов:
  • Альфа-Банк
  • Укргазбанк
  • ОТП Банк
  • Універсал Банк
  • Таскомбанк
  • ВТБ
  • Укрексімбанк
А умови акції складні? Мені цікаво, але розбиратися в томах правил нема коли
Ми поважаємо час наших читачів, тому обійшлися без заплутаних інструкцій. Акція «Розіграш від ТОП банків» проходить з 10 вересня по 10 грудня 2018 року. У цей період потрібно відкрити депозитний рахунок строком від 1 місяця, на суму від 5 тис. грн. або 200 доларів/євро в одному з банків-учасників. З документів знадобляться тільки паспорт і код платника податків.
Перед тим як іти в банк, не забудьте заповнити заявку на сайті Finance.ua. Це важливо, бо договори депозитних рахунків без попередньої заявки не беруть участі в розіграші. Ми запитуємо тільки необхідну інформацію: ПІБ та контактні дані.
Після заповнення заявки у вас є цілий місяць, протягом якого можна обрати зручне відділення банку і відкрити депозит. Потім потрібно підтвердити відкриття вкладу на сторінці Finance.ua. Тепер залишилося дочекатися результатів розіграшу.
А чи є обмеження щодо участі в акції?
Так, якщо ви вже відкрили депозитний рахунок в ОТП Банк, Універсал Банк або ВТБ і зареєстрували його в акції «Бонус до депозитів». Такий рахунок не зможе брати участі в акції «Розіграш від ТОП банків».
Коли і як я дізнаюся, що виграв?
Finance.ua обов’язково повідомить цю радісну новину кожному переможцю розіграшу, а ще до 4-го січня 2019 року опублікує результати акції на сайті. Сам розіграш проходитиме з 15-го по 28-е грудня: виграшні номери депозитів визначить комп’ютерна система, вибравши їх зі списку у випадковому порядку. Переможці отримають гроші на свій рахунок протягом 10 днів.
Я хочу взяти участь в акції. Так що мені робити?
Просто заповніть заявку на участь в акції «Розіграш від ТОП банків». Після цього вас протягом півгодини набере оператор і детально проконсультує, що робити далі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас