Siemens купила розробника технологій 3D-візуалізації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Siemens купила розробника технологій 3D-візуалізації

Фондовий ринок
156
Німецький промисловий концерн Siemens оголосив про купівлю британської компанії Lightwork Design, що спеціалізується на розробці ПЗ для побудови фотореалістичних 3D-зображень і віртуальної реальності.
Вартість угоди не розкривається.
Siemens інтегрує продукти Lightwork Design зі своїм пакетом PLM Components, який включає в себе геометричне ядро ​​Parasolid, модулі D-Cubed і Kineo.
Понад 240 компаній інтегрували технології Siemens PLM Software в більш ніж 350 комерційних пропозицій, число користувачів яких перевищує 6 млн, йдеться в прес-релізі.
“Нове придбання підвищує точність створення цифрового двійника завдяки впровадженню сучасних засобів візуалізації, побудові фотореалістичних зображень і технологій віртуальної реальності на всіх етапах процесу віртуальної розробки виробів, – каже глава Siemens PLM Software Тоні Хеммелгарн (Tony Hemmelgarn). – Сфера візуалізації і віртуальної реальності постійно розвивається і зростає. Lightwork Design створила чудові технології візуалізації 3D-даних, побудови фотореалістичних зображень і роботи з віртуальною реальністю, такі необхідні для перемоги в конкурентній боротьбі”.
Як зазначають в Siemens, в рамках відкритої моделі ведення бізнесу компанія продовжує створювати орієнтовані на незалежних розробників програмного забезпечення засоби оптимізації геометрії і попередньої обробки 3D-даних.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас