В iOS 12 знайшли згадку секретного пристрою від Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В iOS 12 знайшли згадку секретного пристрою від Apple

Технології&Авто
1021
У релізній версії прошивки iOS 12 хакери знайшли згадку про наступний планшет Apple – оновлений iPad Pro 2018. Судячи з виявленої інформації, новий планшет стане ще більш просунутим рішенням для роботи.
У Pad Pro 2018 з’явиться роз’єм USB Type-C з підтримкою виходу на зовнішні 4K монітори. Нагадаємо, що аналітик TF International Securities Мінг-Чі Куо на початку вересня вже висловлював припущення про ймовірну заміну порту Lightning на USB Type-C в Pad Pro.
Нововведення дозволить новому iPad Pro скласти серйозну конкуренцію планшетів від Wacom. Подібне рішення дозволить перетворити найпотужніший планшет Apple на зручний настільний комп’ютер для простих завдань: веб-серфінгу, запуску відеоігор, а також для комфортної роботи в графічних редакторах.
З чуток, презентація iPad Pro відбудеться в жовтні. На наступному заході Apple покаже не тільки планшет, але і збільшений MacBook з діагоналлю дисплея 13 дюймів і підтримкою дактилоскопічного сканування.
Якщо ж ви мрієте про новенькі айфони, що представили світу в вересні, але бракує грошей – заходьте на спеціальну сторінку нашого порталу. На ній можна підібрати для себе оптимальні умови за кредитом.

Перейти в спеціальний розділ від Finance.ua 🤳

За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас