Каліфорнія ухвалить закон про кібербезпеку розумного будинку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Каліфорнія ухвалить закон про кібербезпеку розумного будинку

Технології&Авто
403
Якщо губернатор Каліфорнії підпише вже схвалений законодавцями штату документ, виробники девайсів для розумного будинку будуть зобов’язані забезпечувати максимальну безпеку на всіх, без винятку, пристроях.
Це потрібно для того, щоб хакери не скористалися тією чи іншою уразливістю в підключеній до інтернету речей системі вашого розумного житла.
Будинок, повний девайсів, підключених до інтернету, стає справжньою загрозою приватності. І закзбори штату Каліфорнія прагнуть заздалегідь запобігти проблемам, які може викликати IoT.
Законодавчий орган ухвалив перший у своєму роді законопроект про безпеку у сфері інтернету речей номер SB-327, який називається: «Інформаційна безпека: підключені пристрої».
У ньому прописані заходи, що стосуються всіх девайсів, які продаються на території США. Зараз документ направлений на підпис губернатору Каліфорнії.
Але незважаючи на очевидну недосконалість, законопроект є важливою віхою на шляху до контролю у сфері IoT. Google і Amazon вбудовують серйозні протоколи безпеки в свої девайси, але їх може зламати будь-який кваліфікований хакер, знайшовши слабку ланку у вихідній системі.
Подібні законодавчі акти змусять виробників робити абсолютно всі IoT-пристрої максимально захищеними і усувати найменші шпаринки в їх системі безпеки.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас