Renault розробив безпілотну вантажівку для доставки товарів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault розробив безпілотну вантажівку для доставки товарів (фото)

Технології&Авто
322
Французький автоконцерн Renault розробив безпілотну вантажівку EZ-Pro, яка зможе як розвозити посилки, так і виступати в ролі пересувного кіоску.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
Разом з вантажівкою компанія випустила додаток, який дозволить покупцю призначити час і місце доставки. Дані можна змінити в будь-який момент – безпілотник в реальному часі відстежує інформацію про замовлення і може змінити маршрут, коли він вже в дорозі.
Незважаючи на те, що всі системи EZ-Pro автоматизовані, компанія зберегла в вантажівці місце для водія. Коли почнеться серійне виробництво вантажівки, невідомо.

В Арізоні почнеться тестування робокіоска для доставки їжі Nuro. Послуга обійдеться в $6
Раніше стартап Nuro представив концепт невеликого електричного фургона. Він розрахований на доставку невеликих покупок до будинків замовників. У компанії кажуть, що жоден живий кур’єр не зможе працювати так само швидко.

Обом компаніям доведеться працювати на ринку, якого ще не існує, але який вже заповнений конкурентами. Наприклад, нещодавно був представлений пересувний автономний кіоск Robomat – робот-постачальник, який допоможе магазинам заощадити на відкритті філій. Або більш компактні роботи-листоноші від Starship Technologies. Є також компанії, які створюють роботів виключно для доставки їжі.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас