Мінфін провів розіграш серед вкладників банку Глобус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін провів розіграш серед вкладників банку Глобус

Кредит&Депозит
200
Фінансовий портал «Мінфін» провів акцію для вкладників банку Глобус — учасників програми «Бонус до депозитів».
Акція проходила з 1 серпня по 31 серпня 2018 року. В ній брали участь депозитні вклади банка Глобус терміном від 6 місяців і сумою від 30 тисяч гривень. Переможці акції отримали грошові винагороди від 1 000 до 2 000 грн.
Головний приз — 2 тисячі гривень — отримав Олександр із Києва.
«В програмі «Бонус до депозитів» від «Мінфіну» беру участь вже не вперше. Цього разу розмістив невеликий депозит у банку Глобус за умовами акції. Минуло небагато часу і, о диво, – дзвінок на мобільний, повідомлення про виграш, і відразу ж повідомлення від порталу на e-mail про умови виплати! Ніколи не вигравав в жодних акціях, а тут так пощастило! Дякую порталу «Мінфін» та його команді, яка організувала та надавала підтримку під час цього проекту!» – написав Олександр.
Ще три вкладника банку Глобус виграли по 1 000 гривень.
Призи переможцям перераховуються на поточний рахунок з використанням платіжної картки, зазначеної у відповіді на запит організатора, протягом 10 робочих днів.
Підвищити прибутковість своїх вкладів, як це зробили вже тисячі читачів «Мінфіну», ви можете, розмістивши депозит в банку через сайт. Тоді ви отримаєте додатково до 2% річних до базової відсоткової ставки. Детальні умови — в розділі «Бонус до депозитів».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас