До Грузії з ID-картками: підписано відповідну угоду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Грузії з ID-картками: підписано відповідну угоду

Казна та Політика
701
Глава українського уряду Володимир Гройсман підписав проект угоди з Грузією, яка значно спрощує умови поїздки українських мандрівників до цієї країни, повідомляє “РБК-Україна”, посилаючись на відповідні документи.
Згідно з угодою про взаємне скасування візових умов між двома країнами, громадяни України зможуть відвідувати Грузію на підставі внутрішніх паспортів у формі ID-карт, в яких міститься безконтактний електронний носій (чіп).
Варто зазначити, що безвізовий режим між країнами введено майже 20 років тому – 31 березня 1999 року. Згідно з чинною угодою, громадяни України можуть не оформляти довгострокові візи для перебування або проживання в Грузії протягом більше 90 днів.
Підписана 19 вересня угода має сприяти зростанню нарахувань до державного та місцевих бюджетів через збільшення кількості мандрівників.

Довідка Finance.ua

Україна посіла 24 місце в рейтингу паспортів Global Passport Power Rank 2018. Громадяни України можуть відвідувати без віз 90 різних країн і ще до 41 можуть оформити візу після прибуття.
Любите подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном складно. Портал Finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції за кредитними картами.

Вибрати вигідний варіант

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас