"Укроборонпром" хоче продати завод, в який вклав мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укроборонпром" хоче продати завод, в який вклав мільйони

Фондовий ринок
1889
Концерн “Укроборонпром” планує приватизувати вінницьке державне підприємство “Електричні системи”, в яке вклав мільйони гривень.
Про це повідомляє проект “Марлін” з посиланням на листування з державним концерном “Укроборонпром”.
“Згідно з наказом Концерну від 18 червня 2018 року №193 ДП “Електричні системи” віднесено до підприємств, що підлягатимуть приватизації, реорганізації, реструктуризації. Тобто, приватизація підприємства – планується”, – підтверджують в прес-службі “Укроборонпрому”.
І додають, що наразі триває процедура підготовки документів щодо цього підприємства для передачі до Фонду держмайна. Тому подальша доля приватизації залежатиме від рішень Фонду.
ДП “Електричні системи” розташоване у м. Вінниця на потужностях 45 експериментального механічного заводу. На сьогодні основний вид діяльності – це виробництво електронного устаткування для автомобільного транспорту.
В “Укроборонпромі” наголошують, що минулого року підприємство підписало договір з дочірньою компанією “Aptiv” британської корпорації “Delfi” про спільну роботу та залучення інвестицій.
У раніше оприлюдненому аудиторському звіті щодо діяльності “Укроборонпрому” наводиться детальна історія створення “Електричних систем”.

Довідка Finance.ua

  • Державний аудит “Укроборонпрому” встановив, що майже половина підприємств Концерну – неефективні.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас