Volkswagen випустить під час першого етапу 10 млн електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen випустить під час першого етапу 10 млн електромобілів

Технології&Авто
1243
Volkswagen, яка поставила завдання розпочати масове виробництво електромобілів до кінця 2022 року, оголосила про плани випустити в ході першого життєвого циклу 10 млн електрокарів на базі своєї нової модульної платформи MEB, серійний варіант якої був продемонстрований в Дрездені на заводі Gläserne Manufaktur.
До кінця 2022 року чотири бренди Volkswagen, включаючи Seat, Audi і Skoda, планують налагодити випуск 27 моделей або варіантів електромобілів на основі MEB, починаючи з електрокара Volkswagen ID, виробництво якого стартує на заводі в Цвіккау (Німеччина) в кінці наступного року.
В рамках кампанії «Electric for All» (Електромобілі для всіх) Volkswagen має намір продати до 2020 року 150 000 електромобілів, включаючи 100 000 моделей Volkswagen ID, зібраних в Німеччині. Випуск 10 млн автомобілів під час «першої хвилі» дозволить створити величезний економічний ефект за рахунок великих масштабів виробництва.
Компанія Volkswagen планує інвестувати 6 млрд євро у виробництво електричних автомобілів, з яких 1,3 млрд євро будуть спрямовані на реконструкцію заводів в Брауншвейгу, Зальцгіттері і Касселі. 1,2 млрд євро буде інвестовано в завод в Цвіккау.
Він стане першим заводом компанії, де здійснюється складання тільки електромобілів, а також найбільшим в Європі науково-практичним центром у галузі створення електротранспорту.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас