Emirates впровадила технологію вибору місць у 3D-форматі (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Emirates впровадила технологію вибору місць у 3D-форматі (відео)

Технології&Авто
269
Близькосхідний перевізник Emirates (ОАЕ) впровадив технологію 3D-моделювання посадочних місць, першим серед авіакомпаній застосувавши віртуальну реальність на своїй цифровій платформі.
Це рішення надає клієнту повномасштабний огляд на 360 градусів в 3D-форматі пасажирського салону, що дозволяє розглянути розташування крісел і продукцію на борту широкофюзеляжних літаків Airbus A380. Незабаром воно буде запроваджено і для Boeing 777.
За словами першого віце-прем’єра Emirates Алекса Кнігге, опція вибору місць в 3D-форматі стала найпопулярнішою за результатами вивчення уподобань клієнтів.
Для реалізації рішення обраний провайдер IT-рішень Renacen, спільно з яким розроблена платформа SeatMapVR. Вона дає можливість переглядати зображення за допомогою будь-якої зручної гарнітури віртуальної реальності, наприклад, Google Cardboard, мишки на стаціонарному комп’ютері або на сенсорному екрані планшета.
Виконавчий директор Renacen Хоакін Альвіз Мартін зазначив, що після впровадження програми у Emirates близько 30 авіакомпаній сегмента лоукост- і преміум-перевезень зацікавилися цим продуктом.
З деякими вже були укладені договори на умовах нерозголошення. Система легко інкорпорується в структуру будь-якого сайту протягом двох тижнів після створення тривимірної моделі повітряного судна. З часом її також можна буде запустити і через глобальну дистрибутивну систему GDS (Global Distribution System).
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас