Капіталізація криптовалютного ринку досягне $80 трлн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Капіталізація криптовалютного ринку досягне $80 трлн

Фінтех і Картки
1480
Венчурний інвестор Тім Дрейпер заявив в інтерв’ю для DealStreetAsia, що загальна капіталізація криптовалютного ринку досягне 80 трильйонів доларів в найближчі 15 років.
Виступаючи на саміті DealStreetAsia PE-VC Summit 2018 в Сінгапурі, Дрейпер сказав, що значний спад на криптовалютному ринку в останні місяці пояснюється тим, що багато хто досі не прийняв цифрові валюти як новий клас активів.
Дрейпер заявив, що, коли люди ближче познайомляться з цією технологією, вона глобально трансформує багато важливих галузей.
“Я думаю, це буде мати перетворюючий ефект для галузей, про які ми навіть не підозрювали, що вони можуть трансформуватися. Інтернет змінив ринки в 10-100 мільярдів доларів, криптовалюти підуть ще далі і возьмуться за ринки в трильйони доларів – це фінанси, охорона здоров’я і страхування, банківська справа та інвестиційний банкінг, а також державна діяльність і управління.” – додав він.
Дрейпер також порівняв поточний стан криптовалютного ринку з початком Інтернету.
“Інтернет починався точно так само, він йшов великими хвилями, а потім обвалювався, потім приходила наступна хвиля, але набагато більше, і я підозрюю, що те саме буде відбуватися і з криптовалютами”. – пояснив інвестор.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас