Подружжя Беніофф придбало журнал Time за $190 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Подружжя Беніофф придбало журнал Time за $190 млн

Особисті фінанси
311
Журнал Time куплять американський підприємець, генеральний директор корпорації Salesforce Марк Беніофф (Forbes оцінює його статки у $6,7 млрд) і його дружина Лінна.
Остаточну угоду з приводу угоди з ними уклав американський медіахолдинг Meredith Corp., що володіє зараз виданням, повідомляє Reuters з посиланням на відповідну заяву компанії.
Купівля журналу, як уточнили в Meredith, обійдеться бізнесмену і його дружині в $190 млн готівкою. З Salesforce.com Inc. (під найменуванням Force.com ця компанія надає платформу для самостійної розробки додатків, а під брендом Database.com — хмарну систему управління базами даних) угода, згідно з повідомленням прес-служби, не пов’язана.
У редакційній політиці Time після купівлі журналу Беніофф та його дружина брати участь не будуть, запевнили в Meredith Corp., зазначивши, що цим і далі стане займатися нинішнє керівництво видання.​
“Беніоффи будуть володіти журналом як сімейним капіталовкладенням”, — повідомив після оголошення про продаж видання головний редактор Time Едвард Фелсенталь (цитата за CNN), передає РБК.
У Meredith, як зазначає телеканал, очікують, що угода буде закрита протягом 30 днів. Кошти від транзакції в медіахолдингу, за даними Reuters, планують витратити на погашення заборгованостей.
Американський медіахолдинг Time придбав в рамках купівлі видавничого дому Time Inc. (видає також журнали People і Life) в січні. Meredith ІД обійшовся в $2,8 млрд. Однак невдовзі після угоди медіахолдинг оголосив про продаж новинних і спортивних брендів Time Inc.
У листопаді 2016 року The Financial Times писала, що борг Time Inc. склав $1,4 млрд. У 2014 році капіталізація видавництва скоротилася на 50% через прогнози щодо майбутніх друкованих медіа.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас