NVIDIA почне випускати відеокарти для роботи ШІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

NVIDIA почне випускати відеокарти для роботи ШІ

Технології&Авто
344
Компанія NVIDIA почне спеціалізуватися не тільки на випуску графічних рішень для геймерів, але і на пристроях для роботи штучного інтелекту в промисловості.
За словами гендиректора NVIDIA Хуана Женьсюня, тепер розробники зможуть замовити інструмент Drive AGX Xavier devkit для тестування програмного забезпечення для безпілотних автомобілів. Уже кілька великих японських компаній – FANUC, Komatsu, Musashi Seimitsu і Kawada Technologies – найближчим часом інтегрують систему в свій штучний інтелект.
Нещодавно NVIDIA представила новий тип архітектури для своїх процесорів Turing. Тепер в них вбудований новий блок RT Core, що забезпечує трасування променів. Трасування променів дозволить формувати найреалістичніші на сьогоднішній день ефекти освітлення.
Чіп з архітектурою Turing – Quadro RTX – став першим в світі графічним прискорювачем з трасуванням променів. Представники компанії стверджують, що вихід Turing – найпотужніший ривок в технологіях з моменту випуску ядер CUDA в 2006-му. При цьому ці технології створені для роботи штучного інтелекту, а не відеоігор чи майнінгу криптовалют.
Крім того, NVIDIA представила платформу для інтеграції штучного інтелекту в графічні програми.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас