Sony планує перейти на 100% відновлювану електроенергію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony планує перейти на 100% відновлювану електроенергію

Енергетика
175
Sony оголосила про своє членство в RE100, загальносвітовій ініціативі компаній, що використовують тільки відновлювані джерела енергії.
При цьому японська фірма зобов’язалася перейти до використання 100% відновлюваної електроенергії до 2040 року.
RE100 включає в себе членів з більш ніж 140 країн по всьому світу і управляється некомерційною організацією під назвою The Climate Group, метою якої є стримування глобального потепління. Серед інших компаній, що беруть участь в ініціативі, можна згадати Apple, Facebook, Google і Microsoft. Для досягнення своєї мети Sony зробить такі кроки:
  • На додачу до своїх європейських об’єктів, які вже перейшли на 100% відновлювану електроенергію, вона розширить використання таких джерел енергії в Північній Америці та Китаї.
  • Сприятиме встановленню сонячних панелей на виробничих майданчиках в Таїланді, Японії і в інших місцях.
  • В Японії, де розташовані багато з напівпровідникових виробничих підприємств Sony і спостерігається найбільше споживання енергії серед об’єктів Sony Group, встановить план розподілу електроенергії, створеної на підприємствах Sony. Обміркує поставку електрики, що виробляється, яку отримують на власних потужностях, через зовнішні мережі.
  • Співпрацюватиме в Японії з іншими компаніями-членами RE100, щоб посилити інформаційно-пропагандистську діяльність на ринку відновлюваних джерел енергії для забезпечення достатньої і стабільної пропозиції такої електроенергії.
Компанія ухвалила план «Шлях до нуля», сподіваючись до 2050 року ліквідувати свій екологічний слід. В якості важливої ​​віхи Sony має намір скоротити викиди CO2 на 300 000 тонн до 2020 року. Вже зараз компанія говорить, що певні її кроки, зроблені в останні 4 роки, дозволили скоротити викиди на 154 000 тонн.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас