Google видалив гаманець Bitcoin, спровокувавши скандал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google видалив гаманець Bitcoin, спровокувавши скандал

Фінтех і Картки
6899
Компанія Google видалила принаймні три основних гаманця з криптовалютами зі свого магазину додатків за одну ніч. Про це повідомляє The Next Web.
Генеральний директор Bitcoin.com Роджер Вер вважає, що причина видалення – нова криптовалютна політика Google, відзначає видання.
Уточнюється, що за останню добу були видалені додатки для гаманців з криптовалютами Bitcoin Wallet (керовані Bitcoin.com), CoPay і BitPay. При цьому жодна з цих програм не призначена для майнінгу криптовалют.
Google офіційно поки ніяк не прокоментував те, що відбувається.
У той же час, Роджер Вер вважає, що оновлена ​​версія Google Play Store помилково позначила гаманці як майнер для видобутку криптовалют на мобільному пристрої.
“Google сказав нам, що це пов’язано з тим, що вони більше не дозволяють використання криптовалютних додатків. Я поняття не маю, як у них склалося враження, що наш гаманець – додаток для майнінгу”, – написав Роджер Вер.
Відзначається, що останнім часом в соцмережах можна було зустріти численні заклики до користувачів Bitcoin дати негативну оцінку з додатком Bitcoin.com на Google Play. Поки неясно, чи стало видалення гаманця з Google Play результатом численних негативних оцінок.
“Користувачі Android встановили BitPay і CoPay понад 100 000 разів кожен. Гаманець Bitcoin.com налічує понад мільйон користувачів. Всі три програми підтримують Bitcoin Cash”, – уточнюється в статті.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас