Samsung і Google розробляють додаток, що заміняє SMS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung і Google розробляють додаток, що заміняє SMS

Фондовий ринок
704
Samsung і Google уклали партнерство з метою спільного просування стандарту обміну повідомленнями RCS, який має прийти на зміну SMS.
Підтримка стандарту буде додана в смартфони Samsung починаючи з Galaxy S8 і S8+. При цьому додатки Android Messages і Samsung Messages стануть сумісні один з одним.
Користувачі зможуть передавати повідомлення через Wi-Fi, вести групові чати, бачити інформацію про повідомленні типу «друкує» і «прочитано», обмінюватися фото і відеофайлами в високій якості тощо.
Підтримка RCS-рішень обох компаній буде додана на різні платформи, включаючи хмарні і призначені для бізнесу.
Google і Samsung вже створили спільними зусиллями RCS-рішення для деяких смартфонів Samsung. Підтримка RCS буде додана в моделі, які вже вийшли на ринок, починаючи з Galaxy S8 і S8+. Йдеться про такі пристрої як S8, S8+, S8 Active, S9, S9+, Note 8, Note 9 і деякі моделі серій A і J під управлінням Android 9.0 або вище.
Залежно від конкретного ринку або оператора підтримка RCS може бути недоступна. Нові моделі лінійки Galaxy вже підтримують RCS, якщо його підтримує оператор зв’язку.
Розробники, які створюють інструменти для обміну повідомленнями RCS на базі релізу GSMA Universal Profile 2.0 з застосуванням сервісів Messaging-as-a-Platform (MaaP) Google або Samsung, зможуть запропонувати новий стандарт обміну бізнес-повідомленнями користувачам Android Messages і Samsung Messagеs.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас