Кличко: ми зацікавлені в успішній роботі ІКЕА в столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко: ми зацікавлені в успішній роботі ІКЕА в столиці

Фондовий ринок
388
Мер Києва Віталій Кличко схвалює рішення компанії IKEA про відкриття першого магазину в Україні саме в Києві.
Про це Кличко заявив під час зустрічі з представниками компанії IKEA Південно-Східна Європа, повідомляє прес-служба Кличко.
“Я схвалюю рішення компанії IKEA відкрити перший магазин в Україні. І радий, що цей перший магазин буде в столиці – в Києві. Ми спільно працювали над тим, щоб втілити цю ідею. Ми зустрічалися торік у Давосі, в кінці минулого року тут, в Києві. І я радий, що співпраця вийшла на стадію реалізації”, – зазначив він.
Кличко також зазначив, що влада доклала значних зусиль, щоб інвестори і іноземні компанії були зацікавлені виходити на ринок Києва. Зокрема, були введені відкритість і прозорість усіх процесів управління в столиці.
Крім того, Кличко запевнив, що столична влада і надалі буде працювати над тим, щоб спрощувати умови для ведення бізнесу.
“Ми сьогодні мінімізуємо бюрократичні процеси і усуваємо адміністративні бар’єри. Щоб бізнес відчував підтримку з боку місцевої влади. І ми зацікавлені в успішній роботі ІКЕА в столиці, оскільки компанія популярна в Україні, пропонує доступну продукцію, надає якісний сервіс. І сподіваємося, що незабаром ви відкриєте другий, а потім і наступні магазини в Києві і в інших містах України”, – підкреслив він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас