Panasonic показав будинок майбутнього — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Panasonic показав будинок майбутнього

Технології&Авто
689
Panasonic в ході IFA 2018 представила своє бачення «розумного» житла майбутнього.
Концепція передбачає використання передових технологій і Інтернету речей.
За задумом Panasonic, «серцем» смарт-житла повинна виступати система голосового управління.
Взаємодіяти з голосовим асистентом користувачі зможуть, наприклад, через інтелектуальний динамік Panasonic GA10. До нього зможуть підключатися найрізноманітніші пристрої – телевізор, музичний центр, кондиціонер, освітлювальні прилади тощо.
Створити розслаблюючу або, скажімо, святкову атмосферу у вітальні майбутнього допоможуть сучасні аудіовізуальні технології, в тому числі нові компактні проекти Space Player, спеціально розроблені для камерних просторів. Ці пристрої кріпляться на шину і легко перетворюють підлогу і стіни за допомогою яскравих світлових проекцій.
Невід’ємним елементом будинку майбутнього, на думку Panasonic, стане високотехнологічна кухня з системою штучного інтелекту, аудіовізуальними технологіями і елементами робототехніки.
Вибирати страви для готування мешканці зможуть через проекцію на кухонному столі. Як тільки користувач зупинить свій вибір на одній із страв, система запустить аналіз продуктів у холодильнику і, якщо чогось бракує, відправить замовлення в найближчий супермаркет.
Інтелектуальний кухонний помічник в покроковому режимі допоможе приготувати страву, а роботизований столик з системою підігріву і голосовим управлінням самостійно доставить їжу в вітальню. Кухонне начиння можна почистити в спеціальній компактній посудомийці з функцією дезінфекції.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас