Ryanair може заснувати в Україні компанію для створення IT-продуктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair може заснувати в Україні компанію для створення IT-продуктів

Фондовий ринок
635
Офіс Національної інвестиційної ради провів переговори з керівництвом Ryanair про створення в Україні внутрішньої компанії, яка буде розробляти для лоукостера всі IT-продукти.
Про це заявила голова Офісу Національної інвестиційної ради Юлія Ковалів.
“Одна з ідей, які ми обговорювали з керівництвом Ryanair, – це власне заснувати в Україні внутрішню компанію, яка розробляє для лоукостера всі IT-продукти”, – сказала вона.
Також Ковалів зазначила, що Офіс Націнвестради має намір обговорити з компанією питання заходження на ринок внутрішніх пасажирських перевезень, нагадавши, що в України є 20 внутрішніх аеропортів.
“Якщо ми говоримо про вхід лоукостів всередину країни, то, знову ж таки, важливий рівень аеропортових зборів, але всі розуміють: чим дешевший квиток, тим швидше авіалінії стануть конкурентними”, – зазначила вона.
Крім того, Ковалів додала, що жодна з компаній не вимагає прямих фінансових вливань або дотацій, але для перевізника важливо, щоб аеропорт був належної якості.
До речі, якщо ви плануєте польоти з Ryanair за кордон, не забудьте взяти з собою туди надійну кредитну картку. На Finance.ua можна обрати для себе оптимальний варіант:

Підібрати собі картку ✈️

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас