Еко-маркет придбав великого західноукраїнського ритейлера - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Еко-маркет придбав великого західноукраїнського ритейлера - ЗМІ

Фондовий ринок
1148
Еко-маркет придбав роздрібний бізнес торгового дому Avanta Group, до якого входять 43 магазини Колібріс і 15 франчайзингових торгових точок АВС маркет.
Про це розповіли два незалежні джерела на західноукраїнському ринку, пише Retailers.
“Постачальники, які працюють з мережею Колібріс, кажуть про поглинання, що операційний бізнес і торговельні точки перейшли до Еко-маркету”, – повідомило одне з джерел.
При цьому, як повідомив президент Еко-маркету Віктор Повниця, Avanta Group став франчайзі ритейлера.
“Західноукраїнська група буде нашим франчайзі, і всі магазини, які об’єднує Avanta Group, змінять вивіску на Еко-маркет – це 43 торгові точки. Зміна бренду може початися вже в жовтні”, – зазначив він.
За його словами, сторони вели переговори близько року, протягом якого обговорювалося безліч варіантів, починаючи від продажу до передачі в управління роздрібного бізнесу Avanta Group. Повниця додав, що ритейлер спочатку не планував розвиватися по франшизі.
Відзначимо, що Аvanta Group паралельно вела переговори про злиття з VolWest Group, яка розвиває франчайзингові мережі Наш край і Spar.
Сторони чекали дозволу Антимонопольного комітету, починаючи з весни цього року. Ще місяць тому співзасновник VolWest Group Віктор Корсак говорив журналісту Retailers, що дозвіл АМКУ ще не отримано.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас