Укрнафта розповіла про плани щодо збільшення видобутку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрнафта розповіла про плани щодо збільшення видобутку

Енергетика
285
Найбільший видобувач нафти і газу в Україні компанія Укрнафта заявила про плани до кінця року провести 18 операцій потужного гідророзриву пластів, що дозволить значно збільшити видобуток нафти і газу. З початку 2018 року компанія провела 9 таких операцій.
Про це повідомили в компанії.
В Укрнафті пояснили, що провели операції своїми силами. Компанія залучала власних фахівців і флот ГРП, включаючи три розривні агрегати, цементувальний агрегат та інше обладнання.
У першому півріччі Укрнафта провела низку успішних операцій в Західному нафтогазовому регіоні. В кінці літа операції ПГРП почали проводити на родовищах Східного нафтогазового регіону.
Операції гідророзриву пластів проведені у червні-липні 2018 на свердловинах 110 Струтинського і 179 Північно-Долинського родовищ вже дозволили збільшити середньодобовий видобуток нафти на 25 тонн нафти на добу.
Додатковий накопичений видобуток нафти в липні-серпні 2018 склав більш ніж 1 тис. тонн. З інших свердловин завершується процес освоєння та підбору оптимального режиму роботи, заявили в компанії.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас