Як додатково заробити на депозитах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як додатково заробити на депозитах

Кредит&Депозит
1417
Чому тануть доходи вкладників?
Депозит – чи не єдиний інструмент, яким користуються українці, щоб захистити заощадження від інфляції і примножити накопичення. Але от біда: зробити це стає дедалі важче. З настанням осені долар почав дорожчати, підштовхуючи зростання цін. За прогнозами НБУ, інфляція цього року з’їсть майже 9% гривневих заощаджень. Але банки не поспішають збільшувати ставки за депозитами. А їхні клієнти, одержуючи дохід за вкладами, змушені ще й платити податки.
Природно, що в такій ситуації вкладники шукають способи отримати від депозитів якомога більше доходу.
У цьому їм може допомогти програма Бонус до депозитів» на нашому порталі. Її суть проста: якщо перед тим, як нести гроші в банк, оформити заявку на сайті Finance.ua, то клієнт отримує бонус до базової ставки за депозитом в розмірі до 2% річних. Він також стає учасником розіграшу грошових призів.
Хто роздає бонуси?
Банки не люблять про це говорити, але всі вони закладають у модель бізнесу витрати на залучення нових клієнтів — ці гроші вони витрачають на рекламу. Якби не це, банки могли б платити за депозитами більше на пару відсотків річних. Ми обіцяємо банкам привести клієнтів і заощадити їм гроші на рекламу. Все, що банк не витратив на піар, отримує вкладник.
Скільки грошей можна заробити?
Розмір бонусу прив’язаний до суми вкладу і відрізняється в різних банках. Наприклад, вкладники ОТП Банку можуть отримати додатково до стандартної ставки 1,5% річних. Клієнти Універсал Банку і банку Форвард — до 2% річних.
В яких банках можна отримати бонус до депозиту?
Щоб отримати бонус до депозитної ставки, потрібно оформити депозит в одному з восьми банків:
  • Універсал Банк
  • Глобус
  • Конкорд
  • ВТБ Банк
  • Банк Форвард
  • Кристалбанк
  • ОТП Банк
Клієнти Монобанку, які розмістили заявку через «Finance.ua», у жовтні візьмуть участь у розіграші призів на 12 000 гривень.
Вкладники ще шести великих українських банків розіграють 14 грошових призів, а переможець отримає головний приз — 20 000 гривень. Ось список цих банків:
  • Альфа Банк
  • ВТБ Банк
  • ОТП Банк
  • ТАСкомбанк
  • Укргазбанк
  • Укрексімбанк
Всі банки, які беруть участь у програмі, є членами Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Якщо депозит в доларах?
Майже у всіх перерахованих банках є бонус до депозитів у доларах і євро в розмірі від 0,5% до 0,9% річних. Середні процентні ставки за депозитами у доларах не перевищують 3% річних, тому надбавка в 0,5% річних — дуже відчутна.
Для участі у розіграші грошових призів можна розмістити депозит у будь-якій валюті.
Як отримати бонус?
Заявка на бонус оформляється на сайті Finance.ua, а бонусні гроші приходять на рахунок в будь-якому банку, за ними не потрібно нікуди ходити.
Головне, що потрібно від клієнта — заповнити на сайті Finance.ua форму зі своїми контактними даними ДО ТОГО, як віднести депозит у банк. Заповнювати заявку, коли гроші вже лежать у банку, — вже пізно.
Після розміщення депозиту потрібно повернутися на сайт Finance.ua та вказати реквізити свого банківського рахунка для отримання бонусу. Всі бонусні відсотки надійдуть на рахунок протягом місяця — чекати кінця строку вкладу не потрібно.
З чого почати?
Зайдіть на сторінку «Бонус до депозитів», оберіть банк і заповніть заявку на отримання бонусу. Після цього вам на пошту прийде докладна інструкція з отримання бонусу, а консультанти сайту проведуть вас по всіх нескладних кроках.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас