На День народження Міккі Мауса з Mastercard Більше та Радабанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На День народження Міккі Мауса з Mastercard Більше та Радабанк

Особисті фінанси
53
18 листопада 2018 року улюбленому герою відомих на весь світ мультфільмів Дісней Міккі Маусу виконується 90 років! Mastercard Більше та Радабанк запрошують всіх власників карт Mastercard прийняти участь у грандіозному святі в Disneyland у Парижі.
«Грандіозна вечірка Міккі» відбуватиметься в тематичному парку протягом 90 днів, з жовтня до грудня, охоплюючи два великих свята – Хеллоуін та Новий Рік. Спеціально до урочистості студія підготувала для свої прихильників масштабне 3D фентезі-шоу Mickey’s PhilharMagic – дивовижне поєднання улюблених мультфільмів, знайомої майже кожному музики, сучасних технологій та чарівних персонажів!
Прийняти участь у національному конкурсі від Mastercard Більше, який проходитиме з 15 вересня по 10 листопада, можуть всі власники карток Mastercard від Радабанк. Для цього необхідно зареєструватися в програмі Mastercard Більше, залишити заявку на участь у промо та активно користуватися платіжною карткою, стрімко збільшуючи свої шанси стати частиною незвичайного свята або отримати один з унікальних подарунків від Міккі – кепку, худі, футболку, кружку або сумку.
Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайті bilshe.mastercard.ua.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас