Названо галузі-лідери за кількістю нелегальних працівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо галузі-лідери за кількістю нелегальних працівників

Фондовий ринок
1207
Найбільша кількість нелегальних і неоформлених працівників офіційно фіксується у будівництві, торгівлі, охоронних послугах та готельно-ресторанному бізнесі. У регіональному розрізі лідирують Харківська, Київська, Івано-Франківська, Одеська області.
Про це йшлося під час спеціальної наради під головуванням прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з профільними відомствами.
“Учасники наради повідомили, що найбільш проблемними галузями є будівництво, торгівля, охоронні послуги та готельно-ресторанний бізнес. Там зафіксовано найбільшу кількість нелегальних і неоформлених належним чином працівників. У регіональному розрізі лідирують Харківська, Київська, Івано-Франківська, Одеська області”, — йдеться в повідомленні.
У зв’язку з цим, за словами Гройсмана, уряд буде ініціювати ухвалення та подальше втілення низки рішень, спрямованих на захист прав найманих працівників з урахуванням дотримання умов праці і подальшого соціального захисту при досягненні пенсійного віку.
Зокрема, планується найближчим часом ухвалити рішення про проведення спільних міжвідомчих перевірок підприємств, розробити алгоритм таких перевірок і дати час роботодавцям на виконання всіх законодавчих норм.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас