Китай приступив до створення мережі водневих заправок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай приступив до створення мережі водневих заправок

Енергетика
477
Компанія Air Products & Chemicals підписала угоди про співробітництво і постачання обладнання з Beijing Sinoscience Fullcryo Technology Co.
Документ покликаний сприяти якнайшвидшому відкриттю першої в Китаї комерційної водневої заправної станції (ВЗС), а також прискорити розгортання інфраструктури ВЗЕ в КНР.
Компанії будуть співпрацювати на всіх етапах спільної діяльності від демонстрації дослідних зразків обладнання до комерціалізації проекту, яка включає в себе будівництво, експлуатацію, технічне обслуговування ВЗС і постачання рідкого водню для китайських заправок.
Згыдно з угодою, американська Air Products надасть компанії Fullcryo найсучасніші інтегровані заправні станції Smartfuel для будівництва водневої заправної станції, розташованої в провінції Гуандун, Південний Китай.
Вона буде складатися з резервуара для зберігання рідкого водню, високоефективного бустерного насоса, газифікатора високого тиску, газового резервуара, дозатора та системи управління.
Пропускна здатність ВЗС становить 500 кг водню на добу і може бути збільшена до 1500 кг на добу для водневих баків з робочим тиском 35Mpa і 70Mpa.
За матеріалами: enkorr
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас