ФБР зацікавилася діяльністю валютного підрозділу American Express — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФБР зацікавилася діяльністю валютного підрозділу American Express

Фондовий ринок
195
Федеральне бюро розслідувань почало перевірку підрозділу American Express, що займається міжнародними переказми і обміном валют. Про це пише The Wall Street Journal.
Повідомляється, що зазначений підрозділ American Express працює головним чином з невеликими і середніми підприємствами, його виручка складає близько 0,5% від сукупної виручки компанії.
American Express підозрюють в тому, що спочатку представники компанії обіцяли клієнтам дуже вигідні обмінні курси і комісійні за переказ коштів, а потім розцінки підвищувалися без попередження клієнтів. За інформацією джерел, аналогічне розслідування проводить Управління контролера грошового обігу (Office of the Comptroller of the Currency, OCC).
На тлі цих новин акції American Express дешевшають на 0,5% на попередніх торгах у четвер. З початку року капіталізація компанії зросла на 6,4%, до $92,14 млрд.
Раніше міжнародний онлайн-сервіс скасував комісію за грошові перекази в Україну. За перший квартал 2018 року українські громадяни провели понад 45 тис. транзакцій з країн Європи в Україну на суму понад 8 мільйонів євро.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас