ПриватБанк запустив оплату Apple Pay в мобільних додатках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запустив оплату Apple Pay в мобільних додатках

Фінтех і Картки
548
ПриватБанк вперше в Україні запустив послугу оплати Apple Pay в мобільних додатках і інтернет-магазинах.
Цей спосіб оплати вже доступний під час оплати квитків у мобільному додатку найпопулярнішої мережі кінотеатрів Multiplex.
Для оплати покупок в додатку Multiplex достатньо вибрати спосіб оплати Apple Pay і підтвердити платіж.
Тепер не треба вводити номери карток, паролі мобільного банку та будь-яку іншу персональну інформацію, щоб здійснити платіж у мобільному додатку. Метод оплати Apple Pay може бути інтегровано для використання в будь-якому мобільному додатку або інтернет-магазині, що відповідає вимогам безпеки та технічним параметрам інтеграції сервісу.
Коли додати кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні на пристрої, ні на серверах Apple.
Замість цього присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується та безпечно зберігається в чипі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому секретному коду.
Зазназначимо, за версією авторитетної премії FinAwards2018, кращою платіжною карткою mass визнана «Картка для виплат» від Приватбанку.
Ця картка дозволяє отримувати будь-які грошові зарахування: зарплату, пенсію, аванси, відрядження, стипендію, всі види соціальної допомоги, виплати по народженню дитини, а також грошові перекази. Знімати готівку без комісій можна в будь-якому банкоматі ПриватБанку на території України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас