Uber збирається блокувати користувачів за низькі бали від водіїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber збирається блокувати користувачів за низькі бали від водіїв

Фондовий ринок
1080
Користувачі Uber, які отримали низькі бали від водіїв, скоро почнуть втрачати доступ до сервісу. Так компанія хоче змусити їх переглянути свою поведінку.
Як повідомляє Newsweek, оновлені правила почнуть діяти з 19 вересня, і першими їх дію відчують пасажири в Австралії та Новій Зеландії.
Якщо водії дають погані оцінки пасажиру і його загальний бал падає нижче чотирьох, про користування Uber можна буде забути на півроку.
При цьому блокування не буде відбуватися миттєво. Спочатку поганий пасажир отримає кілька попереджень, а також порад, як можна поліпшити свій рейтинг.
Регіональний генеральний менеджер Uber в Новій Зеландії та Австралії Сьюзан Андерсон сказала, що компанія поки що не збирається повідомляти, чому вони отримали погані рейтинги від водіїв. Але в оновлених правилах, опублікованих на сайті спільноти, чітко вказано низку причин,через які кількість зірочок може скоротитися.
Серед таких Uber називає фізичний контакт з водієм, заподіяння шкоди автомобілю, лайку і зловісні жести.
«Всі починають з 5 зірками. Щоб опустити цю цифру до 4, потрібно багато разів отримати оцінку в одну зірку і скарги від водіїв», – сказала Андерсон. 9 з 10 австралійських пасажирів Uber мають оцінку 4,5 або трохи вище. Однак у компанії вважають, що покращувати взаємоповагу все одно потрібно.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас