Samsung представить смартфон з гнучким екраном у листопаді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung представить смартфон з гнучким екраном у листопаді

Фондовий ринок
426
Голова підрозділу мобільних продуктів Samsung Electronics Донджин Кох повідомив CNBC про готовність компанії представити смартфон з гнучким екраном.
Презентація продукту відбудеться в листопаді на конференції для розробників у Сан-Франциско. Дата виходу пристрою в продаж поки що не анонсована.
Кох зазначив, що розробка смартфона «майже завершена», незважаючи на те, що створення продукту було доволі «складним». У своїй заяві він також зазначив, що компанія змінила стратегію щодо впровадження проривних технологій в смартфонах середнього цінового діапазону і тепер має намір активно використовувати інноваційні розробки в цьому сегменті, а не в преміальному.
У липні газета The Wall Street Journal повідомляла, що Samsung представить складаний смартфон з гнучким екраном тільки в 2019 році.
Раніше стало відомо, що підрозділ Samsung — Samsung Display буде поставляти гнучкі складані екрани не тільки для власних смартфонів, але і виробників інших пристроїв. Зокрема, зараз компанія веде переговори з китайськими компаніями Oppo і Xiaomi.
Розробкою складаних смартфонів з гнучким екраном займається китайська Huawei, яка прагне обігнати Samsung в цьому сегменті. У квітні видання ETNews повідомило, що Huawei може випустити смартфон з таким екраном також в листопаді.
За матеріалами:
Коммерсантъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас