Київстар дозволив платити за ігри і комуналку з мобільного — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київстар дозволив платити за ігри і комуналку з мобільного

Фондовий ринок
774
Мобільний оператор Київстар 4 вересня презентував проект, що дозволяє використовувати мобільний рахунок як повноцінний гаманець. У компанії говорять, що кошти з абонентського рахунку можна використовувати не тільки для оплати близько 3000 послуг, але і перекидати з рахунку на рахунок без прив’язки до оператора.
Користуватися сервісом можна за допомогою коротких USSD-команд і СМС. Для більш просунутих користувачів створили пропозиції під Android і iPhone. До речі, останній спосіб набагато зручніший, та й можливостей надає більше.
Реєстрація в системі дуже проста: достатньо ввести номер телефону, ПІБ, код підтвердження з СМС. Можна тут же підв’язати банківську картку, але система буде працювати і без цього кроку.
Суть системи в тому, щоб прирівняти кошти на мобільному рахунку до реальних грошей, а не умовних хвилин або гігабайтів даних. І надати людям можливість користуватися ними без обмежень. В даний момент сервіс дозволяє оплачувати понад 3 тис. встановлених послуг (комунальні послуги, телефонія, інтернет тощо), перекидати гроші між рахунками мобільних операторів (гроші потрапляють на баланс одержувача), а також виводити їх на картку.
Очевидно, що на першому етапі саме остання послуга буде користуватися найбільшим попитом. Оскільки фактично спрощує перекази між фізичними особами – абонентам Київстар достатньо знати номер мобільного одержувача, щоб відправити гроші.
Хоча в самому Київстар ставку роблять на ігроманів. На офіційному сайті компанії перший рекламний банер нової послуги пропонує поповнити за рахунок коштів мобільного акаунт онлайн гри.
Київстар при цьому встановив жорсткі ліміти на проведення операцій. Більш ніж 8 тис. грн. тримати на рахунку зараз забороняється, річний оборот по одному рахунку лімітований смішними 62 тис. грн. А провести операцію на суму понад 3 тис. грн. система не дасть.
У компанії заявили, що попервах не стануть брати з користувачів комісію за поповнення мобільного рахунку, перекази між мобільними рахунками і виведення коштів на банківську картку.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас