LG хоче стати повноцінним гравцем ШІ-ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG хоче стати повноцінним гравцем ШІ-ринку

Фондовий ринок
199
Партнерство LG Electronics з провідними розробниками технологій штучного інтелекту (ШІ), такими як Google і Amazon, дозволить південнокорейському виробнику електроніки краще збирати дані і використовувати їх для перетворення компанії на гравця ШІ-ринку.
Таку думку висловив віце-голова правління і генеральний директор LG Чо Сон Чжин (Jo Seong-jin) під час прес-конференції на виставці IFA 2018 в Берліні.
“Наша співпраця з Google і Amazon допоможе нам накопичувати дані на наших пристроях, і це зробить LG сильною ШІ-компанією”, – заявив він.
За його словами, в Google і Amazon є доступ до значних обсягів відкритих даних, і LG співпрацює з цими компаніями в рамках “відкритої стратегії в галузі штучного інтелекту”.
Спочатку LG зможе отримати вигоду з доступу до даних цих компаній, а потім південнокорейський гігант створить власний набір даних, що зберігаються у WiFi-пристроях, зазначив Чжин Чо Сон.
Відкрита стратегія, про яку говорить голова LG, передбачає зміщення акценту компанії з традиційного бізнесу з випуску побутової техніки в бік нових технологій, таких як штучний інтелект і робототехніка.
При цьому LG прагне розвивати відкриті комунікації, платформу та інновації спільно з ІТ-компаніями і сторонніми розробниками, уточнює видання The Investor.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас