Маск хоче запустити космічний корабель з астронавтами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск хоче запустити космічний корабель з астронавтами

Технології&Авто
453
У квітні 2019 року компанія SpaceX запустить перший космічний корабель Dragon з космонавтами на борту. Відповідна домовленість з НАСА вже досягнута. Про це повідомляє ТАСС.
Перший пілотований випробувальний політ на кораблі Dragon нового покоління здійснять Боб Брекен і Дуг Херлі. Вони повинні будуть відпрацювати маневр стикування з Міжнародною космічною станцією (МКС).
Як заявили в НАСА, ключове питання підготовки до випробувань полягає в тому, коли саме SpaceX слід заправити паливні баки ракети-носія Falcon 9.
НАСА вирішило зупинитися на плані компанії заправити ракету після того, як астронавти займуть свої місця. Хоча досягнута угода робить цей план основою для подальших операцій, він буде залежати від того, як НАСА в кінцевому рахунку сертифікує цю операцію”, – підкреслили в космічному відомстві.
НАСА залишає за собою право продовжувати проводити незалежну експертизу випробувань робочих вузлів, компонентів і систем як носія, так і корабля SpaceX з метою самостійно оцінювати ступінь прийнятності ризиків, пов’язаних з першим пілотованим випробувальним польотом.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас