Продажі телефонів з 4G в світі зросли на 8% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продажі телефонів з 4G в світі зросли на 8%

Технології&Авто
122
Глобальні продажі мобільних телефонів з підтримкою мереж четвертого покоління (LTE) у другому кварталі 2018 року збільшилися на 8% щодо аналогічного періоду 2017-го. Кожна четверта нова трубка з п’яти підтримувала цю технологію.
Про це йдеться в дослідженні Strategy Analytics.
Найбільшим виробником LTE-смартфонів з точки зору виручки залишилася Apple, проте за кількістю випущених пристроїв компанія опустилася на третє місце, пропустивши вперед не тільки Samsung, але і Huawei. Остання зайняла другу позицію вперше.
Samsung, якій немає рівних за обсягом поставок LTE-смартфонів, знаходиться на другому місці за виручкою в розглянутому сегменті.
У доповіді наголошується, що Apple і Samsung лідирують за доходами від реалізації LTE-смартфонів, але Huawei швидко зміцнює позиції і вже увійшла в трійку. Китайські компанії займають шість місць з десяти в рейтингу найбільших виробників LTE-смартфонів у грошовому вираженні. При цьому в Huawei виручка майже вдвічі перевершує показник найближчого китайського конкурента.
Однак за середніми продажними цінами на LTE-смартфони Huawei не тільки поступається Samsung і Apple, але і знаходиться за межами десятки вендорів – у багатьох виробників продукти коштують дорожче.
Експерти Strategy Analytics прогнозують, що в 2018 році на світовому ринку смартфонів збережуться мінімальні темпи зростання, як і в попередні пару років. Прискорення очікується лише з 2019 року, після того як у світі будуть розгорнуті мобільні мережі нового покоління 5G.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас