Нове дослідження: біткойн зросте до $98'000 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нове дослідження: біткойн зросте до $98'000

Фінтех і Картки
14734
Згідно з новими дослідженнями, проведеними консультаційною фірмою Satis Group і First Coin Offering, вартість біткойна (BTC) може скласти $98’000 доларів США в найближчі п’ять років.
Звіт, написаний Шервіном Доулатом і Майклом Ходаппом, являє собою четверту частину з п’яти частин серії дослідження, що охоплює криптосферу.
У доповіді йдеться, що з точки зору тенденцій зростання криптовалюти, протягом наступних п’яти років BTC досягне $98’000, Monero (XMR) досягне $ 8’000, а Decred (DCR) досягне $535 доларів.
Очікується, що Bitcoin Cash (BCH) подешевшає до $268 після того, як «спроби наслідування визнання бренду не забезпечать мінімальну технологічну перевагу для операторів».
Криптоактиви, які мають централізовану основу, як вважають дослідники, будуть низько цінуватися, наприклад, прогноз для Ripple (XRP) становить 0,01 долара США в розрізі п’яти років.
Дослідницька група прогнозує, що платформа Ethereum втратить значну частку.
Згідно з доповіддю, вартість активів, необхідних для підтримки криптоекономіки, зросте з приблизно 500 млрд доларів в наступному році до 3,6 трлн доларів до 2028 року, а 90% вартості криптовалют буде отримано за рахунок припливу офшорних коштів в найближчі десять років.
У доповіді йдеться, що найбільш фундаментальна цінність для підтримки криптоекономіки виходить з «варіантів використання зберігання цінності», водночас, аналітики вважають, що найбільша можливість криптовалюти полягає в заміщенні ринків цінних паперів.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас