Японська корпорація запустила в Україні новий елеватор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японська корпорація запустила в Україні новий елеватор

Фондовий ринок
894
Компанія Ківшовата Агро японської SDGs Corporation запускає елеватор потужністю зберігання 16 тис. тонн в с. Ківшовата в Київській області.
Про це повідомила прес-служба компанії.
Згідно з її даними, із запуском елеватора загальні складські потужності господарства становитимуть близько 30 тис. тонн.
У прес-службі уточнили, що інвестиції в першу і другу чергу елеватора склали близько 60 млн грн., ще понад 100 млн грн були спрямовані на закупівлю зерна у інших виробників для наповнення елеваторних потужностей.
“Перша черга елеватору була збудована до 2017 року. За останній рік була проведена його реконструкція та розширення потужностей”, – відзначили в компанії.
У планах Ківшовата Агро на найближчі п’ять років збільшити земельний банк в чотири рази, до 10 тис. га, побудувати ще один елеватор.

Довідка Finance.ua:

  • Ківшовата Агро заснована в 2009 році. Її основний власник – японська SDGs Corporation, яка викупила підприємство в четвертому кварталі 2016 року.
  • Компанія займається вирощуванням зернових – пшениці, соняшнику, кукурудзи, сої, має потужності для зберігання зерна, проводить лабораторні дослідження.
  • Земельний банк компанії становить 2,5 тис. га.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас