Sony випустила розумну робособаку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony випустила розумну робособаку

490
Ще в листопаді 2017 року Sony представила інтелектуального робота Aibo. Зовні це дуже миловидна собачка, якій притаманні всі вміння чотириногого вихованця. До сьогоднішнього дня Aibo продавався виключно в Японії, але тепер Sony виводить «розумну» собаку на глобальний ринок.
На тілі вихованця розміщено 22 шарніри, які надають рухам Aibo реалістичності. Всього ж робот складається з 4 тис. деталей. У «серці» чотириногого друга встановлений Wi-Fi, LTE, набір датчиків, гучномовець, чотири мікрофони і чотириядерний процесор. Вбудованого акумулятора вистачає на дві години активної роботи Aibo, а ось простояти на зарядці роботизованому вихованцю доведеться близько трьох годин.
Вартість Aibo в Японії становить $1740, а ось для міжнародного ринку цінник значно вищий. Уже з вересня робособаку зможе придбати будь-який бажаючий, віддавши $2899. За цю значну суму покупцю нададуть комплект іграшок, зарядну станцію і безлімітну підписку на сервіс Sony AI Cloud, завдяки якій забезпечується доступ Aibo до додаткових функцій.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас