LG випустила перший у світі OLED-телевізор з 8K — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG випустила перший у світі OLED-телевізор з 8K

Фондовий ринок
823
Компанія LG представила на Міжнародній виставці побутової електроніки IFA 2018 в Берліні перший у світі OLED-телевізор з 8K. Новинка отримала назву 8K LG OLED TV, оснащена 88-дюймовою матрицею з роздільною здатністю 7680×4320 пікселів. Про це пише Digital Trends.
Ключовою перевагою OLED-телевізорів, в порівнянні з LCD, є те, що в перших пікселі світяться самі. Отже, в цих типах телевізорів не потрібен додатковий шар підсвічування.
Виробник не поспішає озвучувати інформацію про характеристики новинки, як і плани продажів. Однак охочим придбати такий телевізор потрібно бути готовими віддати за нього рекордну суму.
У компанії LG відзначили, що 8K-телевізори перебувають на початковій стадії розробки, однак планується, що в цьому році продажі таких пристроїв становитимуть близько 60 000 штук. А вже до 2022 року обсяг продажів зросте до 5 мільйонів телевізорів.
“Перший 8K OLED TV від LG – це вершина технологічних досягнень і наступний еволюційний крок у технології відображення”, – заявив президент LG Home Entertainment Company Брайан Квон.
LG інвестує в штучний інтелект. Компанія уклала партнерську угоду з Університетом Торонто.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас