Microsoft збільшить інвестиції в розробку ШІ-технологій на Тайвані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft збільшить інвестиції в розробку ШІ-технологій на Тайвані

Фондовий ринок
204
На початку 2018 року корпорація Microsoft оголосила про створення на Тайвані Центру наукових досліджень і дослідно-конструкторських розробок в сфері штучного інтелекту (ШІ).
Тепер стало відомо, що софтверний гігант не обмежиться початковими інвестиціями, а збирається вкласти додаткові кошти в підтримку НДДКР в сфері ШІ на Тайвані.
У січні 2018-го в Microsoft пообіцяли виділити 1 млрд тайваньських доларів (32,6 млн доларів США) на формування R&D-команди з 100 співробітників протягом двох найближчих років. Передбачається, що через 5 років число тайваньських дослідників і розробників, зайнятих в ШІ-проекті, має перевищити 200 осіб.
Глава ШІ-підрозділу Microsoft в КНР Джейсон Цао (Jason Tsao) повідомив, що в IV кварталі 2018 року корпорація оголосить про нові інвестиційні плани, пов’язані з розробкою ШІ-технологій в Тайвані.
Також він зазначив, що в науково-дослідний центр з випередженням графіка набрано вже майже 50 фахівців, і що в компанії вирішили розширити R&D-програму, включивши до неї комп’ютерний зір та інші різновиди ШІ-технологій.
У свою чергу, генеральний директор підрозділу Microsoft Taiwan Кен Сунь (Ken Sun) заявив, що розроблені за допомогою Microsoft ШІ-рішення дозволять прискорити перехід тайваньських підприємств на цифрові технології і сприятимуть зростанню ВВП країни.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас