Waymo створила компанію в Шанхаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Waymo створила компанію в Шанхаї

Фондовий ринок
112
22 травня Waymo заснувала повністю власну компанію під назвою Huimo Business Consulting (Shanghai) Co в зоні вільної торгівлі Шанхаю зі статутним капіталом у розмірі 3,5 млн. юанів ($509 165).
У сферу її компетенції входить консультування з питань бізнесу та логістики, а також послуги, пов’язані з проектуванням і тестуванням деталей самокерованих автомобілів, йдеться в документі, в якому також вказаний представник юридичної особи Кевін Бредлі Восен.
Waymo підтвердила, що створила юридичну особу в Китаї кілька місяців тому і в ній вже працюють співробітники.
Як вважають аналітики, цей крок також є підтвердженням планів Google, яка теж входить до складу Alphabet, повернутися на ринок Китаю, який вона залишила в 2010 році і де багато її продуктів заблоковані регулюючими органами країни. Тобто підрозділи Alphabet координують зусилля в освоєнні китайського ринку.
Компанія планує запустити цензуровану версію своєї пошукової системи в Китаї. Гендиректор Google Сундар Пічай сказав співробітникам, що ця версія пошуковика перебуває на ранній стадії розробки.
Новий крок Waymo пояснюється тим, що Китай значно просунувся у розвитку автономних інтелектуальних машин, прагнучи йти в ногу зі Сполученими Штатами в глобальній гонці в розробці самокерованих автомобілів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас