Samsung створив блокчейн-систему для сертифікації банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung створив блокчейн-систему для сертифікації банків

Фондовий ринок
193
Samsung SDS, підрозділ IT-гіганта Samsung, розробив BankSign — блокчейн-інструмент для сертифікації банків.
BankSign — це проект, створений спільно Samsung SDS з Корейською федерацією банків (KFB), який прагне забезпечити простий метод транзакцій в різних банківських системах, вимагаючи сертифікації тільки від одного банку. Сертифікація може бути перевірена на платформі з використанням паролів, відбитків пальців або інших шаблонів.
BankSign дозволяє клієнтам купувати сертифікацію, дійсну на строк до трьох років, замінюючи наявну систему сертифікатів, яка вимагає щорічного оновлення, реєстрації та аутентифікації в кожному окремому банку.
В цьому році Samsung SDS вже випустила набір продуктів на основі блокчейна. У червні Samsung SDS представила свій продукт CelloSquare 3.0 — блокчейн, орієнтований на галузь глобальної логістики.
До цього компанія оголосила про запуск фінансової блокчейн-платформи Nexfinance. Під час офіційного анонсу Samsung SDS заявила, що «продукт також буде включати аспекти штучного інтелекту, аналітики біг-дати і передових ІТ-технологій, таких як смарт-автоматизація процесів».
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас