Новий Amazon Go: яким буде другий магазин без кас і продавців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий Amazon Go: яким буде другий магазин без кас і продавців

Фондовий ринок
670
Найбільший інтернет-ритейлер Amazon анонсував відкриття свого другого магазина Amazon Go, який також буде розміщено в Сіетлі.
Новий торговельний майданчик буде набагато меншим, ніж її перший варіант: розмір приміщення – близько 135 кв. м.
У новому магазині будуть запропоновані різні варіанти сніданків, обідів і вечерь, готових до вживання. Вся їжа буде приготовлена ​​як шеф-кухарями Amazon, так і співробітниками місцевих пекарень та інших закладів громадського харчування. Однак у флагманському магазині Amazon Go представлений ширший асортимент продукції, включаючи товари продуктового ритейлера Whole Foods 365 Everyday Value, а також різні вина і пиво.
Новий магазин працюватиме тільки в будні дні, з 7 ранку до 7 вечора, адже саме цей час є оптимальним для людей, які щодня ходять на роботу.
Другий магазин Amazon Go буде працювати за таким же принципом, як і перший. Щоб купити там що-небудь, треба завантажити на телефон додаток Amazon Go. Програма згенерує QR-код, який дозволить потрапити всередину магазину під своїм обліковим записом. Контролюють дії покупця десятки камер, встановлених на стелі магазину.
Як тільки відвідувач бере в руки який-небудь товар, система автоматично додає його в віртуальний кошик клієнта. Зробивши всі покупки, людина може вільно вийти з магазину, а з її облікового запису в додатку Amazon Go автоматично будуть списані гроші за придбані товари.
У травні Amazon підтвердив плани щодо відкриття магазинів у Сан-Франциско і Чикаго. Передбачається, що в роботі перебувають ще шість магазинів за межами Сіетла.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас