Експерт розповів, коли буде готовий паркінг в Борисполі і якими будуть ціни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт розповів, коли буде готовий паркінг в Борисполі і якими будуть ціни

Фондовий ринок
2086
Новий паркінг в аеропорту Бориспіль готовий приблизно на 90%.
Про це розповів комерційний директор підприємства, який відповідає за капітальне будівництво, Георгій Зубко.
За його словами, будівельникам залишилося встановити перехідний місток між паркуванням і терміналом, завершити оздоблювальні роботи та провести пуско-налагоджувальні заходи.
Про строки здачі об’єкта в аеропорту поки що не говорять, зазначаючи, що “графік планово зміщується у міру виявлення нових дефектів споруди, які доводиться виправляти”.
“Зараз ми передали проект на реекспертизу разом з другою чергою. Як тільки буде висновок експертизи – ми будемо готові запустити тестову експлуатацію. Для повноцінного введення в експлуатацію необхідно буде отримати постанову Кабміну. Проте в режимі тестової експлуатації об’єкт вже можна буде використовувати за призначенням”, – зазначив Зубко.
За його словами, відкриття паркінгу, можливо, відбудеться разом з відкриттям інших інфраструктурних об’єктів – бас-гейтів, трансферного і багажного відділення.
Що стосується цін на паркування, то, за словами Зубка, в них будуть внесені зміни. Зокрема, буде передбачена диференціація в залежності від кількості часу, який авто проведе на парковці.
“Наприклад, перша година паркування коштуватиме 1,5 євро, наступна – дешевше. Ми також будемо заохочувати довгострокове зберігання автомобілів. Наприклад, з 1 по 3 добу – 12 євро на добу; з 4 по 6 добу – 9 євро на добу і т. д. Умовно 10 доба коштуватиме 6 євро на добу”, – розповів комерційний директор аеропорту Бориспіль, зазначивши, що це дуже приблизні цифри.
Для обчислення вартості стоянки для кожного конкретного автомобіля буде використовуватися австрійська система Skidata. Також на паркінгу будуть доступні 30 електророзеток, точки вендингу та пакування багажу.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас