Bloomberg назвав характеристики трьох нових iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bloomberg назвав характеристики трьох нових iPhone

Фондовий ринок
927
Американська компанія Apple у вересні представить три нові моделі iPhone, які зовні будуть схожими на iPhone X. Про це повідомляє Bloomberg.
За даними Bloomberg, нові моделі iPhone будуть відрізнятися розмірами, цінами і деякими функціями. Одна з моделей буде мати найбільший серед усіх випущених смартфонів Apple розмір: діагональ дисплея складе 6,5 дюйма. Крім того, у неї буде скляна задня панель з двома камерами і металева рамка з нержавіючої сталі.
Другий смартфон оснастять 5,8-дюймовим OLED-екраном, третій отримає більший 6,1-дюймовий дисплей. Остання модель буде представлена в декількох кольорах, а також буде мати алюмінієві рамки. Цей iPhone також оснастять більш дешевим дисплеєм.
Bloomberg уточнює, що всі три моделі будуть оснащені системою управління на основі жестів, а також системою розблокування Face ID, яка розпізнає обличчя власника.
До речі, якщо ви хочете купити новий телефон, але не вистачає коштів, зручний сервіс від Finance.ua допоможе обрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас