Компанія DJI представила два нові безпілотники — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія DJI представила два нові безпілотники

Технології&Авто
537
Китайський гігант з виробництва безпілотників DJI презентував дві нові моделі дронів Mavic 2.
Моделі Mavic 2 Pro і Mavic 2 Zoom є наступниками Mavic Pro і відрізняються один від одного тільки оптикою.
“Два роки тому, коли з’явився перший Mavic Pro, він змусив переглянути користувачів свою думку щодо коптерів і розширити можливості людей, які ведуть зйомку по всьому світу. Сьогодні ми входимо в нову еру аерофотозйомки”, – сказав Роджер Луо, президент DJI.
Моделі Mavic 2 Pro і Zoom стали першими квадрокоптерами, на яких встановлені фронтальна, нижня і тильна стереокамери, інфрачервоні датчики висоти з підсвічуванням, бічні сенсори дистанції і верхні інфрачервоні датчики.
Mavic 2 Pro оснащений камерою Hasselblad L1D-20c з дюймовою матрицею. Вона здатна записувати 4K HDR-відео з бітрейтом до 100 МБ/сек. Mavic 2 Zoom отримав камеру власної розробки з CMOS-матрицею 1/2.3 дюйма і роздільною здатністю 12 Мп. Вона підтримує чотириразовий гібридний і дворазовий оптичний зум з фокусною відстанню 24-48 мм, вміє робити 48-мегапіксельні знімки, а також записувати 4K-відео.
Максимальна швидкість новинок досягла 72 км/год, польотний час зріс до 31 хвилини, значно скоротився і рівень шуму. Дрони Mavic 2 вже надійшли в продаж у Європі і США. Версію Pro можна придбати за $1449, Zoom – $1249.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас