Nvidia вирішила припинити орієнтуватися на ринок біткойна і криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nvidia вирішила припинити орієнтуватися на ринок біткойна і криптовалют

Фондовий ринок
5638
Провідний виробник відеокарт і чіпів Nvidia оголосив про своє рішення перестати орієнтуватися на індустрію біткойна і криптовалют, назвавши головною причиною низьку прибутковість, яку їй приносить цей напрямок.
Про це пише CCN.
Фінансовий директор Nvidia Колетт Крес зокрема зазначила, що за час, що залишився до кінця 2018 року, компанія не очікує зростання продажів у цьому сегменті.
«Ми вважаємо, що досягли нормального періоду, і орієнтуватися на криптовалюти надалі не маємо наміру. Ми очікували, що прибуток від пов’язаних з криптовалютами продуктів знизиться приблизно до $100 млн, але насправді він впав до $18 млн. Надалі надходження від цього напрямку будуть незначними», — сказала вона.
CEO Nvidia Хуан Женьсюнь також зазначив, що прибутковість орієнтованих на майнінг чіпів, які виробляє компанія, через падіння ринку криптовалют постійно знижується. Водночас головний бізнес Nvidia демонструє впевнені результати.
Так, у другому кварталі продажі Nvidia за ігровим напрямком зросли на 52% до $1,8 млрд, а прибуток від дата-центрів зріс на 83% до $760 млн.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас