Венесуела стає другим за величиною ринком для Dash — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Венесуела стає другим за величиною ринком для Dash

Фінтех і Картки
679
Венесуела стала другим за величиною ринком для Dash. У цій країні щотижня майже сотня торговельних підприємств починають працювати з цією криптовалютою.
Виступаючи перед Business Insider, Райан Тейлор (Ryan Taylor), генеральний директор Dash Core Group, яка є юридичною особою, що стоять за основною командою розробників Dash, заявив, що інтерес з боку бізнесу і споживачів зростає щотижня.
Кожен місяць в цій країні з’являються десятки тисяч нових користувачів нашого гаманця.
На початку цього року Венесуела стала нашим ринком номер два, і навіть випередила Китай і Росію.
Офіційна фіатна валюта країни остаточно девальвувала. Уряд намагається врятувати ситуацію випуском нової криптовалюти Petro, вартість якої прив’язана до цін на нафту.
Між тим, обсяги продажів біткойна на P2P платформі LocalBitcoins щотижня встановлює нові рекорди. Голова служби підтримки Purse.io Едуардо Гомес назвав цю ситуацію «гіперінфляційним відчаєм».
Водночас, все більше магазинів і торгових підприємств виявляють інтерес до Dash, серед них зустрічаються навіть такі великі гравці, як Subway.
Тільки за минулий тиждень на DiscoverDash.com додалося 94 нових торгових підприємства, це в два рази більше, ніж зазвичай.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас