Американці побудували лімузин-літак — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці побудували лімузин-літак

Технології&Авто
2414
Американська компанія Jetsetter представила на виставці мобільної електроніки KnowledgeFest лімузин, побудований на базі бізнес-джета. Машина під назвою Lear Jet оснащена бензиновим двигуном V8 і допущена для експлуатації на дорогах загального користування. Лімузин планується використовувати в рекламних цілях, пише Сьогодні
Спорудження лімузина-літака почалося в 2006 році і завершилося кілька днів тому. Машина отримала особливий колір кузова Red Carpet, потужну аудіосистему і кілька посадкових місць.
Інтер’єр Lear Jet зроблений як у більшості лімузинів, зі світлодіодним підсвічуванням стелі і підлоги. Підсвічуються навіть старі гондоли двигунів, який вирішено було залишити заради збереження загальної стилістики.
Раніше Ferrari показала перше фото нового суперкара. За чутками, спідстер з внутрішньозаводським індексом F176 буде побудований на базі моделі 812 Superfast і отримає офіційне ім’я 812 Monza.
Також ми писали, що німецьке ательє Prior Design представило комплект доопрацювань суперкара Mercedes-AMG GT S. Модель отримала аеродинамічний обвіс з елементами з вуглепластика, занижену підвіску і нову вихлопну систему.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас