Корпоративний месенджер Slack оцінили в $7,1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпоративний месенджер Slack оцінили в $7,1 млрд

Фондовий ринок
359
Корпоративний месенджер Slack оголосив про залучення 427 млн доларів інвестицій, в результаті чого компанія була оцінена в 7,1 млрд доларів.
З урахуванням останнього на даний момент раунду фінансування, в якому взяли участь компанії Dragoneer Investment Group, General Atlantic, Baillie Gifford і Sands Capital, Slack отримала від інвесторів в цілому 1,3 млрд доларів з 2009 року.
Відтоді популярність сервісу значно зросла. Зараз ним кожен день активно користуються понад 8 млн людей, а 70 тисяч компаній платять за доступ до до його функцій.
У Slack повідомили, що нові інвестиції дозволять зробити месенджер більш гнучким і поліпшити якість обслуговування клієнтів.
За підсумками інвестиційного раунду на 250 млн доларів, який відбувся у вересні 2017 року, Slack оцінили в 5,1 млрд доларів. Таким чином, менш ніж за рік вартість сервісу збільшилася на 2 млрд доларів.

Довідка Finance.ua:

  • Slack — корпоративний месенджер. Запущений в тестовому режимі в серпні 2013 року, публічний реліз відбувся 12 лютого 2014.
  • Slack збирає в одному вікні обговорення в загальних темах (каналах), приватних групах і особистих повідомленнях; має власний хостинг, режим превью зображень і дозволяє шукати серед усіх повідомлень відразу.
  • Месенджер підтримує інтеграцію з майже 100 сторонніми сервісами, такими як Dropbox, Google Drive, GitHub, Google Docs, Google Hangouts, Twitter, Trello, MailChimp (англ.)рос., Heroku, Jira
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас