Мінрегіон пропонує будувати мости по-новому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінрегіон пропонує будувати мости по-новому

Казна та Політика
1711
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ пропонує ввести обов’язкове обладнання мостів датчиками контролю будівельних конструкцій, повідомив заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.
“Ми пропонуємо обов’язково облаштовувати мости дистанційними датчиками контролю будівельних конструкцій. Це дозволить оперативно контролювати технічний стан мостів”, – пояснив він.
Згідно з повідомленням Л. Парцхаладзе в Facebook, ці зміни міністерство пропонує ввести в державні будівельні норми (ДБН).
“Вплив зовнішніх факторів на мостові конструкції великий, це призводить до поступового зносу елементів конструкцій і може викликати його передчасне руйнування. Наслідки можуть бути жахливі, варто тільки згадати нещодавню трагедію в Генуї – людські жертви, значні фінансові витрати на відновлення. Моніторинг стану конструкцій потрібен саме для запобігання таких аварій”, – додав заступник міністра.
Він нагадав, що Мінрегіон вводить обов’язкове облаштування датчиків контролю при будівництві та реконструкції метрополітену.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас